top of page
  • Yazarın fotoğrafıKültepe Yatırım

Kültepe Yatırım Laska Teknoloji'yi Portföyüne Ekledi


Kültepe Yatırım Laska Teknolojiyi portföyüne ekledi

Kültepe Yatırım, çevre dostu ve sürdürülebilir teknolojiye olan bağlılığını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kültepe Yatırım, lastik atıklarını dönüştüren yenilikçi bir teknolojiler geliştiren Laska Teknoloji'yi portföyüne ekledi. Laska Teknoloji, çevresel etkiyi azaltma ve sürdürülebilirlik alanındaki örnek olmaya devam ediyor.


Laska Teknolojisi, lastik atıklarını enerji ve ham madde kaynaklarına dönüştürmek için geliştirilmiş bir yöntem sunuyor. Bu teknoloji, atıkların ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayarak çevre kirliliğini azaltmayı ve doğal kaynakların daha etkili bir şekilde kullanılmasını amaçlıyor. Lastik atıklarının çevreyi kirletmeden dönüştürülmesiyle birlikte elde edilen "karbon siyahı" birçok üründe kullanılıyor. Böylece karbon siyahı üretimini geri dönüşümle sağlayarak çevreye ve doğaya da katkı sağlanmış oluyor.


Kültepe Yatırım olarak şirketin sürdürülebilirlik stratejisinin bir parçası olduğunu düşünüyoruz. Laska Teknoloji, çevreye olan sorumluluğumuzun bir yansımasıdır. Bu teknoloji, atık yönetiminde çığır açan bir adım atarak, hem çevreye hem de ekonomiye katkıda bulunmamıza olanak tanıyor.


Laska Teknoloji lastik atıklarını geri dönüştürerek enerji tasarrufu sağlamaya ve karbon ayak izini azaltmaya devam ediyor.


42 görüntüleme
bottom of page