top of page
  • Yazarın fotoğrafıKültepe Yatırım

Kültepe Yatırım “Meleklerin Günü” Etkinliğinde Yer Aldı


Kültepe Yatırım, Meleklerin Günü, Helo Land, İbrahim Ulukaya

10 Aralık 2021


helo!; Kolektif House Levent’te yatırımcılar, yatırım ağları ve girişimcilerin katılımlarıyla gerçekleşen “Meleklerin Günü” etkinliğini düzenledi. Bu etkinliğe birçok VC, melek yatırımcı, melek yatırım ağı ve girişimciler katılım göstermiştir.


Anadolu’nun en aktif girişim sermayesi şirketi olan Kültepe Yatırım da bu etkinlikte yer almıştır. Kültepe Yatırım yönetim kurulu başkanı İbrahim Ulukaya “Bölgesel Melek Yatırım Ağları” başlıklı panelde tecrübelerini paylaşmıştır. Boğaziçi Ventures’tan Gizem Sezer’in moderatörlüğünde gerçekleşen bu panelde ayrıca EGİAD Meleklerinden Alp Avni Yelkenbiçer ve Bodrum Angels‘tan Osman Arlı da tecrübelerini paylaşmıştır.


Diğer Paneller;


“A’dan Z’ye Yatırım Süreçleri” başlığındaki panel ise 500 İstanbul’dan Enis Hulli, ScaleX’ten Dilek Dayınlarlı ve hiVC’den Bora Şahinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.


“Melek yatırım ağları nasıl çalışır?” başlıklı panelde ise; Revel Games Kurucu Ortağı Ayşe İnal, Galata Business’dan Ata Uzunhasan ve Angel Effect’ten Gökhan Akar melek yatırımcılığın öneminden ve girişime kattığı değerlerden bahsetmiştir.


Etkinlikte “Meleklerin Tecrübeleri” başlıklı panelde ise APY Ventures’tan Semiramis Kulak’ın moderatörlüğünde Boğaziçi Ventures’tan Agah Uğur ve TEB & Türkiye Endeavor Girişimci Destekleme Programından Varol Civil tecrübelerini paylaşmıştır.


“Sanat ve Spor Dünyasının Melekleri” panelinde ise Hilmi Öğütcü‘nün moderatörlüğünde; YouTuber Orkun Işıtmak ve Sinan Güler yer almıştır.

Kültepe Yatırım, Meleklerin Günü, Helo! Land, İbrahim Ulukaya

4 görüntüleme
bottom of page